فرمانده ستاد عملیاتی مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران از تزریق ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار دز واکسن در استان تهران خبر داد.
علیرضا زالی، فرمانده ستاد عملیاتی مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران صبح امروز در جریان بازدید از مرکز واکسیناسیون شرکت واحد اتوبوسرانی در جمع خبرنگاران گفت: اینجا هفتمین مرکزی است که برای واکسیناسیون عزیزان عرصه حمل و نقل شهری مورد استفاده قرار می گیرد. نظم بسیار مطلوبی در مرکز برقرار است و با برنامه بسیار روشنی واکسیناسیون در این مرکز در حال انجام است.
او ادامه داد: در این مرکز تا به امروز بالغ بر دوازده هزار نفر از همکاران خدوم و زحمت کش اتوبوسرانی دز اول را دریافت کردند و هفت هزار نفر نیز دز دوم واکسن را دریافت کردند.
زالی گفت: سبد متنوعی از واکسن را نیز فراهم کردند که اقدام بسیار خوبی است. این مراکز تجمیعی از نظم خوبی برخوردار است.امروز امکان اینکه مراکز تعطیل نشود و بعد از پایان واکسیناسیون افراد خدوم حوزه حمل و نقل با عنایتی که همکاران دارند، این مراکز پابرجا بمانند و برای واکسیناسیون سایر افراد استفاده شوند فراهم شده است.
او درباره آمار تزریق واکسن در استان تهران گفت:در هشت روز اخیر شاهد شتاب فزاینده ای در انجام واکسیناسیون در تهران بودیم. در تهران ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار واکسن تزریق شده است که از این میزان یک میلیون و ۷۵۰ هزار نفر دز اول و دوم را دریافت کردند.
فرمانده ستاد عملیاتی مبارزه با کرونا در کلانشهر تهران ادامه داد: با ورود واکسن و افزایش حجم واکسن در دانشگاه های علوم پزشکی پیش بینی ما این است که در هفته های آینده شتاب بیشتری در این زمینه داشته باشیم. دیروز رکورد ۱۶۰ هزار واکسن در تهران شکسته شد. با توجه به پیش بینی وزیر بهداشت مبنی بر به پایان رساندن برنامه گسترش تزریق واکسیناسیون در مراکز استان ها تا پایان مهرماه باید عدد روزانه تزریق واکسن را در تهران به ۳۰۰ هزار تا ۳۲۰ هزار تزریق در روز برسانیم.
او از افزایش مراکز تجمیعی تزریق واکسن در تهران از هفته آینده خبر داد و گفت: برنامه ما این است که به سرعت مراکز تجمیعی واکسن را در تهران از هفته آینده افزایش دهیم و در کنار آن شیفت های تزریق واکسن را نیز افزایش خواهیم داد.
زالی گفت: با اعلام آمادگی همکاران خود در آموزش و پرورش، شهرداری، سپاه، بسیج و هلال احمر از نظر تامین نیروی انسانی و در اختیار گذاشتن مراکز فیزیکی مطلوب آماده پیوستن به یک جریان کمپین مطلوب در زمینه تزریق واکسن خواهیم بود.
او ادامه داد: واکسیناسیون در حوزه حمل و نقل برای ما مهم است چرا که به شدت در معرض خطر هستند و در گروه های اصلی ده گانه دریافت واکسن قرار گرفتند. براساس محاسبات ما یک راننده اتوبوس در تهران نسبت به یک شهروند عادی که در شهر تردد می کند ۸ و ۳ دهم برابر بیشتر حتی با رعایت پروتکل های بهداشتی در معرض خطر است و اگر این افراد مبتلا شوند به دلیل نوع شغل و مواجه با شهروندان به سرعت نیز می توانند ویروس را پخش کنند و در همه دنیا این گروه ها در زمره مشاغل ویژه قرار می گیرند که خوشبختانه عنایت ویژه ای برای واکسیناسیون آنها انجام شد.
او گفت که با توجه به تزریق ۱۲ هزار دز واکسن در نوبت اول و ۷هزار دز در نوبت دوم تاکنون مورد نگران کننده ای از ابتلا گزارش نشده است مگر در موارد خفیف که با ملاحظات درمانی ساده بوده است.