در گزارش کار امسال دولت چین اشاره شده است که در پنج سال گذشته حفاظت از محیط زیست تقویت و توسعه سبز و کم کربن ترویج شده و در عین حال چین به این مفهوم پایبند بوده که آبهای زلال و کوههای سبز همچون کوههایی از طلا و نقره هستند. در همین راستا، شخصیت های بین المللی نیز بر این باورند که در حال حاضر ساخت تمدن محیط زیستی تأثیر عمیقی بر چین داشته و محیط زیست چین را دستخوش تغییرات قابل توجهی کرده که آینده همزیستی هماهنگ بین انسان و طبیعت را ترسیم می کند.
فرانچسکو لاکامرا، مدیر کل آژانس بین المللی انرژی های تجدیدپذیر گفت: ما متوجه شدهایم که چین تلاشهای زیادی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی انجام داده است و متعهد به یافتن تعادل بین توسعه اقتصادی و حفاظت از محیط زیست است تا به توسعه پایدار دست یابد. چین هدف خود را برای تلاش در جهت دستیابی به وضعیت کربن-خنثی تا سال 2060 تعیین کرده و تلاش زیادی برای رسیدن به این هدفت انجام داده است. چین با اقدامات عملی ثابت کرده است که به وعده های خود عمل می کند و به تمام اهداف خود می رسد و ما به این امر اعتماد داریم و احترام می گذاریم.
اسکات ووگن (scott vaughan)، رئیس سابق پژوهشگاه بین المللی توسعه پایدار نیز گفت: فکر می کنم چین بار دیگر رهبری واقعی خود در ساخت تمدن محیط زیستی را نشان داده است. چین به مبارزه سخت با آلودگی از جمله بهبود کیفیت هوا، کنترل پی ام 2.5 (PM2.5) و مهار آلودگی خاک و سایر آلودگی ها پرداخته است. فکر می کنم پیامی که توسط رهبران ارشد چین منتقل می شود این است که مدرن شدن، توسعه با کیفیت بالا و توسعه سبز با یکدیگر بسیار سازگار هستند. مهمتر از همه این است که تمام آنها اقدامات واقعی چین هستند.