چین به دستاوردهای عظیمی نائل آمده است
وی در این یادداشت مینویسد چین به لطف اجرایی نمودن مفاهم توسعه جدید و مدلهای توسعه نوآورانه در نبرد علیه فقر پیروز شده و از لحاظ تاریخی مشکل فقر مطلق را حل کرده است؛ این کشور 10 سال زودتر به هدف کاهش فقر مطرح شده در «دستور کار 2030 سازمان ملل برای توسعه پایدار» دست یافته است.
غفوری فرد با اشاره به شیوع جهانی ویروس کرونا تصریح کرد چین همواره از ابتدای این اپیدمی نجات جان انسانها را اولویت اصلی خود قرار داده است. چین نه تنها در داخل این کشور با عزمی راسخ با اپیدمی مبارزه کرد بلکه کمکهای گسترده ضدکرونا را به دیگر کشورها نیز ارائه نموده است.
وی در ادامه آورده است: همچنین شایان ذکر است که چین طی 10 سال گذشته با ترویج ابتکار «کمربند و جاده» نه فقط به تقویت گسترده ایجاد زیرساخت کشورهای کمتر توسعه یافته پرداخته بلکه کمکهای عظیمی نیز به رشد اقتصادی کشورهای متعدد و توسعه قدرتمند تجارت بینالملل کرده است.
کالای عمومی ارزشمند «کمربند و جاده» منجر به تسهیل همکاری گسترده میان چین و کشورهای در حال توسعه شده و همچنین بستری برای همکاری چین با کشورهای مسیر این ابتکار فراهم کرده است.
در حال حاضر چین به ارتقاء مدرنیزاسیون و توسعه با کیفیت پایبند است تا در نتیجه آن 1.4 میلیارد نفر بتوانند زندگی بهتری داشته باشند و همزیستی هماهنگ انسان و طبیعت را در عین توسعه رفاه مشترک، محقق سازند.
چین کمکهای بیشتری به جهان خواهد کرد
معاون اسبق رئیس جمهور ایران در ادامه یادداشت خود اینگونه تحلیل کرد که تحت رهبری حزب کمونیست، چین صلح، توسعه، همکاری و منافع مشترک را در اولویت قرار داده امری که به طور کامل با مسیر دیگر کشورهای بزرگ در تاریخ متفاوت است.
هیچ شکی وجود ندارد که چین با توسعه خودش کمکهای بیشتری به صلح و توسعه جهانی خواهد کرد.
چین به این اصل پایبند است که مردم باید از یک زندگی مردم در تمام ابعاد (اقتصاد، صنعت، کشاورزی، آموزش، فرهنگ و سیاست) بهره ببرند به گونهای که این رویکرد به الگویی برای تمام کشورهای در حال توسعه تبدیل شده است.
هدف مدرنیزاسیون به سبک چینی ساخت یک زندگی بهتر و شادتر برای تمام مردم است که یک الگوی حکمرانی خوب محسوب میشود. این مفهوم توسعه، مردممحور است و قطعا یکپارچگی، صلح و رفاه را ارتقاء خواهد بخشید.
حزب کمونیست چین به ارتقاء صلح جهان و منافع مشترک پایبند است، به حاکمیت و تمامیت ارضی دیگر کشورها احترام میگذارد و قاطعانه مخالف هژمونیسم، ذهنیت جنگ سرد و مداخله در امور داخلی دیگر کشورهاست و به این ترتیب پایه و اساس ایفای نقشی مهم برای چین در آینده را فراهم میکند.
چین «پنج اصل همزیستی صلح آمیز» را رعایت میکند و پایبند ارتقاء نوع جدیدی از روابط بینالملل بر اساس تعمیق و گسترش همکاری جهانی است.
آقای غفوری فرد در پایان نوشت: میتوان دید که چین دیدگاهی مثبت در قبال تبادلات بینالمللی دارد. رهبری حزب کمونیست چین دیدگاههای عالی در قبال صلح و توسعه جهانی دارد که همین بنیادی محکم برای همکاری بینالمللی گسترده برای ساخت جهانی بهتر ایجاد کرده است.