سه شنبه, خرداد 13, 1404
راوی خبر
تبلیغات
  • صفحه نخست
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • فناوری
  • ویدیو
  • ویژه
  • سایر
No Result
View All Result
راوی خبر
  • صفحه نخست
  • اقتصادی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • فناوری
  • ویدیو
  • ویژه
  • سایر
No Result
View All Result
راوی خبر
No Result
View All Result
Home سایر

استفاده از فرآورده های غیر خوراکی مرغ در صنایع غذایی

27 تیر 1400
422 4
0
استفاده از فرآورده های غیر خوراکی مرغ در صنایع غذایی
590
SHARES
3.3k
VIEWS

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: استفاده از فرآورده های جانبی غیر خوراکی مرغ، از اصلی ترین تقلبات حوزه صنایع غذایی است.

به نقل زا راوی خبر، محمدحسین عزیزی با اشاره به کنترل و مدیریت ضایعات حاصل از مرغ، افزود: کنترل و مدیریت ضایعات حاصله هم در صنایع تولید گوشت مرغ و در واحد های تولیدی انواع فرآورده های گوشتی که مرغ به عنوان اصلی ترین ماده اولیه آن مورد استفاده قرار می گیرد و نظارت های بهداشتی و ردیابی مصارف این ضایعات یا فرآورده های جانبی غیر خوراکی، به عنوان عوامل اصلی بروز تقلبات در صنایع غذایی مربوطه، از لحاظ بهداشتی و هم از منظر اقتصادی بسیار مورد توجه است.

ممکن است علاقه مند باشید

متاسئو ، تسخیر گر بازارهای جهانی

استاد صنوبر به در صلح ایران شهرت دارد

ایجاد مرکز نوآوری ایران در عمان به همت هلدینگ گام

وی با اشاره به عوامل موثر در ایجاد ضایعات گوشت مرغ (سایر طیور) در تمامی مراحل تولید تا عرضه، اظهار کرد: ۱- شرایط نامطلوب تولید ۲- شرایط نامساعد نگهداری، سردخانه گذاری و کنترل دما حین سردخانه گذاری ۳- اثرات ناشی از حمل و نقل و سیستم سرمایشی نامساعد درحین جابجایی ۴- شرایط نامطلوب عرضه و توزیع ۵- عدم ساماندهی صحیح ضایعات و فرآورده های جانبی مرغ در کارخانجات فرآورد های گوشتی مربوطه ۶- عدم ساماندهی در خرده فروشی و مراکز فرآوری، قصابی ها و قطعه بندی ها و شرایط نامناسب نگهداری ۷ – از مهمترین بخشهای ایجاد ضایعات این فرآورده مهم، عدم مصرف صحیح مرغ توسط مصرف کنندگان نیز نقش مهمی در ارزیابی ها دارد.

مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: کنترل و پایش ها در تمامی موارد مذکور از مهمترین راهکارهای کنترل و کاهش ضایعات این محصول بسیار مهم و استراتژی در کلیه زنجیره تولید تا عرضه و مصرف بوده که نظارت بر حس انجام این امر بر عهده ناظرین بهداشتی مربوطه است.

عزیزی با اشاره به اینکه عرضه مرغ بصورت قطعه بندی و درجه بندی شده از نظر سازمان غذا و دارو می‌تواند بهترین روش عرضه برای مصارف خانوار باشد که ضمن اعمال کنترل های لازم به جهت سلامت محصول، می تواند کنترل لازم روی ضایعات حاصله و مصرف بهینه و مناسب آنها را نیز بدنبال داشته باشد، تصریح کرد: درجه بندی مرغ های قطعه بندی شده آماده مصرف نیز می تواند به انتخاب مصرف کننده کمک کرده و همچنین در نحوه قیمت گذاری فرآورد های مختلف مد نظر قرار گیرد.

Previous Post

قدرت سرایت ویروس دلتا ۲ برابر کرونای چینی/ بستری ۷۴۰۰ بیمار کرونایی در تهران

Next Post

شعار سازمان جهانی گردشگری برای سال ۲۰۲۱

راوی خبر

راوی خبر

Related Posts

متاسئو ، تسخیر گر بازارهای جهانی
سایر

متاسئو ، تسخیر گر بازارهای جهانی

by hadigorji
27 تیر 1400
استاد صنوبر به در صلح ایران شهرت دارد
سایر

استاد صنوبر به در صلح ایران شهرت دارد

by hadigorji
27 تیر 1400
ایجاد مرکز نوآوری ایران در عمان به همت هلدینگ گام
سایر

ایجاد مرکز نوآوری ایران در عمان به همت هلدینگ گام

by hadigorji
27 تیر 1400
دومین دوره اجلاس سراسری پیشتازان کیفیت و نوآوری با رویکرد مدیریت ارزش برگزار شد
سایر

دومین دوره اجلاس سراسری پیشتازان کیفیت و نوآوری با رویکرد مدیریت ارزش برگزار شد

by راوی خبر
27 تیر 1400
باید برای صادرات روسیه را بشناسیم
سایر اخبار ویژه

باید برای صادرات روسیه را بشناسیم

by راوی خبر
27 تیر 1400
Next Post
شعار سازمان جهانی گردشگری برای سال ۲۰۲۱

شعار سازمان جهانی گردشگری برای سال ۲۰۲۱

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توصیه شده

حمایت تمام قد بانک کارآفرین از شرکت‌های دانش‌بنیان

حمایت تمام قد بانک کارآفرین از شرکت‌های دانش‌بنیان

27 تیر 1400
دیدار آقای دستغیب با آقای دکتر محمد هادی نوروزی

دیدار آقای دستغیب با آقای دکتر محمد هادی نوروزی

27 تیر 1400

دسته‌ها

  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • ریپورتاژ
  • سایر
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • کتاب
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

اخبار پرطرفدار

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی
اجتماعی

تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی

27 تیر 1400
“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”
فناوری

“اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”

27 تیر 1400
«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»
اقتصادی

«گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»

27 تیر 1400
«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»
موسیقی

«هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

27 تیر 1400
کتاب «یاران مختار» منتشر شد
کتاب

کتاب «یاران مختار» منتشر شد

27 تیر 1400
انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران
اقتصادی

انتصاب مهدی افسری به عنوان مشاور اتاق اصناف ایران

27 تیر 1400
راوی خبر

خبرگزاری ما خود را متعهد به رعایت میثاق اخلاق حرفه‌ای خبرگزاری‌ها می‌داند.

دسته بندی ها

  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • بهداشت و سلامت
  • ریپورتاژ
  • سایر
  • سایر اخبار ویژه
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • فناوری
  • کتاب
  • موسیقی
  • ورزشی
  • ویدیو
  • ویژه

خبرهای اخیر

  • تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی
  • “اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”
  • «گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»
  • «هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

خبرهای محبوب

  • تاثیر تغییرات اقلیمی بر تنوع زیستی
  • “اسپرچوب؛ پیشگام دکوراسیون داخلی و مبلمان اداری در ایران”
  • «گام بلند اسپیدار در توسعه آموزش‌های مهارتی و تخصصی»
  • «هیپ‌هاپ، زبان نسل جدید»

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Home
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?