یکشنبه, ژانویه 29, 2023
  • درباره ما
  • تماس با ما
راوی خبر
تبلیغات
  • خانه
  • بین الملل
  • سبک زندگی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • ورزش
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
راوی خبر
  • خانه
  • بین الملل
  • سبک زندگی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • ورزش
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
راوی خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

استفاده از فویل برای پخت غذا خطرناک است؟

سپیده توسط سپیده
ژوئن 2, 2021
در غذا
419 5
0
استفاده از فویل برای پخت غذا خطرناک است؟

کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذاها ابراز نگرانی کرده و پژوهش‌ها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار داده‌اند.
به نقل از راوی خبر، آلومینیوم یکی از پر مصرف‌ترین فلزات جهان است و در تولید محصولات بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. آلومینیوم در ابزار و لوازم پخت و پز، قوطی‌های کنسرو و فویل‌ها یافت می‌شود. مقدار آلومینیومی که روزانه در معرض آن قرار می‌گیریم شگفت‌انگیز است و بدترین بخش ماجرا این است که برای بقا به این ماده نیاز نداریم. در حقیقت، آلومینیوم می‌تواند بیش از آن که مفید باشد، به ضرر شما تمام شود.

بنابر گزارش سازمان جهانی بهداشت، بدن انسان توانایی حذف کارآمد مقادیر اندک آلومینیوم را دارد، از این رو مصرف حدود ۴۰ میلی‌گرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن انسان بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود. بر همین اساس، برای فردی که ۶۰ کیلو وزن دارد، میزان مصرف مجاز برابر با ۲,۴۰۰ میلی‌گرم است. متاسفانه، بیشتر افراد با توجه به سطوح بالای مواجهه با آلومینیوم، بسیار بیشتر از این میزان دریافت می‌کنند.

کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذاها ابراز نگرانی کرده و پژوهش‌ها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار داده‌اند. آیا باید از این هشدارها نگران بود؟ ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید:

خطرهای فویل آلومینیومی
طبق تحقیقات، برخی فویل‌هایی که از آن‌ها برای پخت استفاده می‌کنیم، به درون غذای ما نشت و به مرور مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد می‌کند. دانشمندان به بررسی خطرات بالقوه‌ای پرداخته و به بالا بودن غلظت آلومینیوم در بافت مغز مبتلایان به بیماری آلزایمر پی برده‌اند. تحقیقات هم نشان داده ممکن است میان مصرف زیاد آلومینیوم و کاهش نرخ رشد سلول‌های بدن انسان ارتباط وجود داشته باشد و این موضوع ممکن است برای افراد مبتلا به بیماری‌های استخوانی یا اختلالات کلیوی بالقوه مضر باشد.

نوع غذا، چاشنی و دمای پخت
تحقیقات به طور کلی نشان داده است هر چه دمای پخت غذا بالاتر باشد شرایط برای ورود آلومینیوم به غذای ما مساعدتر می‌شود. یک عامل دیگر اسیدیته مواد غذایی است. اگر با مواد غذایی اسیدی مثل گوجه‌فرنگی یا چاشنی‌هایی سر و کار دارید که با سرکه درست می‌شود، این موضوع می‌تواند باعث تجزیه شدن فویل و نشت هر چه بیشتر آلومینیوم به درون غذا شود.

تا زمانی که در استفاده از فویل آلومینیومی در پخت غذا زیاده‌روی نکنید احتمالاً خطری تهدیدتان نمی‌کند. همیشه تعادل را رعایت کنید. از پخت زیاد مواد غذایی اسیدی با استفاده از فویل خودداری کنید. مراقب مقدار نمک و ادویه‌ای که به غذای خود اضافه می‌کنید هم باشید چرا که زیاد بودن مقدار آن‌ها هم می‌تواند در نشت آلومینیوم نقش داشته باشد.

جایگزین‌هایی برای فویل
روش‌های متعددی برای کاهش استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز وجود دارد. در بعضی موارد می‌توانید به جای فویل از کاغذ پوستی استفاده کنید. به علاوه سعی کنید بیشتر غذای خانگی مصرف کنید که سالم‌تر است. برای کباب کردن می‌توانید از توری کباب یا سیخ استفاده کنید. هنگام پخت سبزیجات در فر از ظرف پیرکس و برای پخت سیب‌زمینی از سینی فر استفاده کنید.

مرتبط نوشته ها

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک
غذا

برند سازی نان و شیرینی ایرانی با تشکیل فدراسیون‌ گردشگری خوراک

توسط سپیده
جولای 14, 2022
4 روش برای لاغری سریع
غذا

4 روش برای لاغری سریع

توسط سپیده
آوریل 7, 2022
قیمت مرغ و تخم مرغ ارزان شد
غذا

قیمت مرغ و تخم مرغ ارزان شد

توسط سپیده
دسامبر 30, 2021
سومین نمایشگاه توانمندی قنادان افتتاح شد.
غذا

سومین نمایشگاه توانمندی قنادان افتتاح شد.

توسط سپیده
نوامبر 30, 2021
ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام
غذا

ارتباط بین مواد شیمیایی مصنوعی در مواد غذایی با مرگ زودهنگام

توسط سپیده
اکتبر 17, 2021
نوشته‌ی بعدی
تصمیمات جدید برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا

تصمیمات جدید برای حمایت از کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

   

آخرین اخبار

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرتهران خبر داد؛ پایتخت با اجرای پویش “ پرچم افتخار” به استقبال چهل و چهارمین بهار انقلاب رفت

پایان بررسی ارزیابی اثرات محیط زیستی بیش از ٤٠٠ عنوان پروژه جدید شهرداری تهران

رضا مجیدی، استاد دانشگاه: رشد علمی در چین تابعی از رشد اقتصادی است/ تحصیل آسان ایرانی ها در چین با همکاری های مستمر دو کشور

چین به جای ریاضت اقتصادی، با گشودن درهای اقتصاد فقرزدایی کرد

پیشنهاد سردبیر

دو کاتالیست ایران ساخت در صنعت فولاد تجاری سازی می‌شود

سامانه معاونت توسعه فناوری و مطالعات سینمایی راه‌اندازی شد

مدیر عامل سازمان زیباسازی شهرتهران اعلام کرد؛ پایتخت آماده گرامیداشت ویژه سومین سالگرد شهادت ” سردار دلها”

چین بخش خصوصی و دولتی را با هم تقویت می کند

پرپازدیدهای هفته

دومین رویداد مسئولیت اجتماعی با محوریت تعاون و معرفی برندهای شایسته ایران

معاونت صدای رسانه ملی و مرکز قلب تهران تفاهم‌نامه امضا کردند

سریال تلوزیونی تولد یک رویا به پیش تولید رسید

تدارک رادیو ایران برای چهل و چهارمین جشن پیروزی

پیوندها:

سریالسو | پوتیتوز | جورابا | تومیتوز | لدرایران | شلوار | یدکیو | ذغالیها | آمورف | سالاراستیل | کیمیا | ترگال | کلاکو | پرنیانکورپ | دراورپلاستیک | نیوکلاک | کامواباف | بگتایپس | شیشه دری | فهامحوله | ولوزماجور | تنزیرانداز | کفشداری | امارزیرانداز | بایکرز

تمامی حقوق این پایگاه برای راوی خبر محفوظ می باشد!

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • Home
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

تمامی حقوق این پایگاه برای راوی خبر محفوظ می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم