براساس آخرین خبرهای بدست آمده، امیدواری برای احیای گردشگری پاریس کم رنگ شده است.
پاریس در فاصله بین ژوئن و اوت، حدود 3.6 تا 4.7 میلیون بازدیدکننده داشت؛ این درحالی است که این رقم در سال 2019 یعنی پیش از همه گیری ویروس کرونا و مختل شدن سفرهای بین المللی 10 میلیون نفر گزارش شده بود.
سال گذشته نیز فقط 2.6 میلیون نفر از پاریس بازدید کردند.
فرانسه مقررات سفری را پیش از آغاز فصل تابستان تسهیل کرد و کشورها را در سه گروه قرمز، نارنجی و سبز دسته بندی کرد تا به این ترتیب لزوم ارائه نتیجه آزمایش کرونا، ارائه دلیل موجه برای سفر یا لزوم قرنطینه شدن مسافران مشخص شود.
موزه ها و سایر اماکن فرهنگی نیز پس از مدت ها تعطیلی بازگشایی شدند، البته بازدیدکنندگان برای حضور در این اماکن باید گذرنامه سلامت را که گواهی واکسینه شدن یا منفی بودن نتیجه آزمایش کرونا است ارائه دهند.
درحالیکه مدیر یکی از شرکت های مسافرتی معتقد است وضعیت هتل ها در پاریس نسبت به هر نقطه دیگری از فرانسه نگران کننده تر است، مدیر یک شرکت ارائه دهنده خدمات بازدید از شهر به همراه خودروهای کلاسیک فرانسوی می گوید تابستان امسال فقط 120 مشتری داشته؛ این درحالی است که در سال 2019 این رقم 360 نفر بوده است، چرا که بیشتر مراجعه کنندگان این شرکت را آمریکایی ها و استرالیایی ها تشکیل می دهند.
در این بین راهنماهای تور هم به دلیل نبود گردشگران با مشکلاتی مواجه شده اند، چرا که فعالیت آنها در منطقه ایل دو فرانس تا بیش از 80 درصد کاهش داشته است.
برج ایفل هم که در اواسط جولای پس از 9 ماه تعطیلی ناشی از همه گیری کرونا بازگشایی شد، روزانه فقط 13 هزار بازدیدکننده دارد؛ این درحالی است که شمار بازدیدکنندگان در شرایط عادی به دوبرابر این رقم می رسید. حدود 50 درصد از بازدیدکنندگان این مکان را در حال حاضر فرانسوی ها تشکیل می دهند؛ این درحالی است که در گذشته سهم فرانسوی ها 20 درصد بود.