یکشنبه, می 29, 2022
  • درباره ما
  • تماس با ما
راوی خبر
تبلیغات
  • خانه
  • بین الملل
  • سبک زندگی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • ورزش
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
راوی خبر
  • خانه
  • بین الملل
  • سبک زندگی
  • کسب و کار
  • سرگرمی
  • ورزش
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
راوی خبر
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

۶۷ درصد گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران رضایت ندارند/ راهکارهای تقویت توریسم غذایی

سپیده توسط سپیده
آگوست 11, 2021
در گردشگری
419 4
0
۶۷ درصد گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران رضایت ندارند/ راهکارهای تقویت توریسم غذایی

نتایج پژوهشی که از سال ۱۳۹۸ مسائل و دغدغه‌های گردشگران خارجی را مورد پایش و رصد قرار داد، حاکی از آن است که ۶۷ درصد از گردشگران خارجی که درصد بالایی را شامل می‌شود، به هیچ عنوان از وضعیت بهداشت مراکز پذیرایی و رستوران‌ها رضایت خاطر ندارند.
به نقل از راوی خبر ، در هر اقلیمی از ایران از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب در کنار اقوام مختلف ما نگرش‌های مختلف فرهنگی وجود دارد. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌ها برای شناسایی این فرهنگ، مفهومی با عنوان «غذا» است که می‌توان غذا را به عنوان شناسنامه فرهنگی برای هر قومی در نظر گرفت.

دکتر «رحیم یعقوب‌زاده»، رئیس گردشگری علم و فرهنگی دانشجویان ایران و همچنین مدرس دانشگاه در خصوص چشم‌انداز توریسم غذایی در گفتگویی رادیویی گفت: صنعت گردشگری در 70 سال اخیر به ویژه بعد از جنگ جهانی دوم رشد شتاب‌آمیزی به خود گرفته و به دنبال این رشد و توسعه، شاهد انجام فعالیت‌های مربوط به گردشگری به صورت تخصصی هستیم.

وی همچنین یکی از بخش‌های مهم گردشگری را «گردشگری غذا» و یا «توریسم غذایی» دانست و گفت: خصوصاً در دو دهه اخیر در بسیاری از کشورهای گردش‌پذیر، توجه وافری به این مهم شده است. آنچه صاحب‌نظران و اهل فن در خصوص آن اجماع دارند این است که گردشگران بین‌المللی، یک سوم هزینه‌های مربوط به سفر خود را صرف تناول غذا و یا تهیه سوغات می‌کنند.

این مدرس دانشگاه ادامه داد: بدون شک کشور ایران به واسطه قدمت طولانی، فرهنگ و تمدن کهن و خصوصاً وجود اقوام مختلف دارای تنوع بسیار گسترده در تمام حوزه‌های مرتبط با گردشگری به ویژه در حوزه توریسم غذایی است؛ به نحوی که در ایران بالغ بر 2500 نوع از غذاهای گوناگون وجود دارد.

یعقوب‌زاده در ادامه گفت: توریسم غذایی در بسیاری از کشورها مخصوصاً در سال‌های اخیر آن‌قدر مورد توجه قرار گرفته که شاهد آن هستیم که غذای مرتبط به آن کشورها تبدیل به برند شده است؛ غذاهای ایتالیایی، مکزیکی، هندی و… همگی نمونه‌ای از این برندها هستند. گرچه در ایران چند سالی است که با برگزاری جشنواره‌های مختلف سعی در معرفی تنوع غذای ایرانی دارند اما باز هم دچار ضعف بسیار شدید عملکردی هستیم تا جایی که به عنوان مثال بیشتر افراد “شیشلیک شاندیز” را می‌شناسند اما برای اغلب افراد، غذای محلی این استان مانند «نان سمنو» و یا «خورشت ریواس» ناشناخته است. بنابراین در حقیقت ما نه تنها در معرفی غذاهای محلی متنوع ایرانی برای هم‌وطنان، نمره قابل قبولی کسب نکرده‌ایم بلکه در معرفی این مهم به گردشگران خارجی نیز به شدت ضعف داشته‌ایم.

رئیس مرکز گردشگری علم و فرهنگی دانشجویان، نکته قابل تأمل در حوزه گردشگری غذا را مسئله انتفاع اقتصادی دانست که در فرآیند تولید مواد اولیه آن تا تهیه غذا می‌تواند اشتغال‌زایی مؤثر و گردش مالی قابل توجهی را به ارمغان بیاورد. علاوه بر این موضوع، ماحصل دیگر گسترش این فعالیت، معرفی فرهنگ و آداب و رسوم مناطق مختلف کشور به گردشگران خارجی است.

وی همچنین این حوزه از گردشگری را مانند حوزه‌های دیگر طبعاً و قطعاً دارای مشکلات و چالش‌های عدیده‌ای دانست و گفت: لکن از آنجایی که در مقوله توریسم غذایی ما در ابتدای راه هستیم و گام‌های نخستین را برمی‌داریم می‌توانیم با الگو قرار دادن کشورهایی که در این زمینه پیشتاز شده‌اند اقدام کنیم. برای مثال، کشورهای نظیر ترکیه یا گرجستان در بسیاری از مناطق گردشگری خود با افتتاح رستوران‌هایی که تنها غذاهای محلی منحصر به فرد خود را برای پذیرایی گردشگران تدارک می‌بینند موجبات معرفی این جاذبه گردشگری برای گردشگران مختلف با انگیزه‌های متفاوت را فراهم آورده‌اند.

به عقیده وی، برای جبران ضعف‌ها و کوتاهی‌ها لازم است نه تنها صاحب‌نظران و فعالان در این حوزه اهتمام جدی‌تری داشته باشند، بلکه متولیان مربوطه از طریق سایت‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی حمایت بیشتری انجام داده و با تبلیغات مؤثر از طریق برگزاری جشنواره‌های غذا در سطح بین‌المللی، موجب رونق هرچه بیشتر این بخش مهم صنعت گردشگری شوند.

یعقوب‌زاده در پایان گفت: یکی از موارد مهمی که در حوزه توریسم غذایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد، بحث بهداشت و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها و مراکز پذیرایی به صورت همیشگی و نه فقط در دوران همه‌گیری کرونا است؛ چرا که نتایج پژوهشی که از سال 1398 مسائل و دغدغه‌های گردشگران خارجی را مورد پایش و رصد قرار داد، حاکی از آن است که 67 درصد از گردشگران خارجی که درصد بالایی را شامل می‌شود، به هیچ عنوان از وضعیت بهداشت ‌مراکز پذیرایی و رستوران‌ها رضایت خاطر ندارند.

مرتبط نوشته ها

رکورد گردشگری در کیش شکسته شد
گردشگری

رکورد گردشگری در کیش شکسته شد

توسط سپیده
آوریل 6, 2022
حلال توریزم برند اصلی مسلمانان جهان
گردشگری

حلال توریزم برند اصلی مسلمانان جهان

توسط سپیده
مارس 7, 2022
پیام رسمی و تقدیر رئیس جمهور سابق اکوادور و رئیس بنیاد آموزشی فیدل ،خانم روزالیا آرتئاگا سرانو از پروفسور محمد شریف ملک زاده
گردشگری

پیام رسمی و تقدیر رئیس جمهور سابق اکوادور و رئیس بنیاد آموزشی فیدل ،خانم روزالیا آرتئاگا سرانو از پروفسور محمد شریف ملک زاده

توسط سپیده
فوریه 26, 2022
بی‌توجهی به اقتصاد گردشگری در سال‌های اخیر
گردشگری

بی‌توجهی به اقتصاد گردشگری در سال‌های اخیر

توسط سپیده
فوریه 14, 2022
گردشگری بین المللی حلال تنها برند گردشگری مسلمانان در سایت معتبر سازمان ملل متحد(UN)
گردشگری

گردشگری بین المللی حلال تنها برند گردشگری مسلمانان در سایت معتبر سازمان ملل متحد(UN)

توسط سپیده
ژانویه 10, 2022
نوشته‌ی بعدی
پرداخت ۲۱۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در تهران /نوسازی تاکسی و اتوبوس در دستور کار قرار دارد

پرداخت ۲۱۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در تهران /نوسازی تاکسی و اتوبوس در دستور کار قرار دارد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

متاورس جهان یکتایی است که به سمت یکپارچکی می رود.

برنامه های مهم بنیاد جهادی کارآفرینان گام دوم خاتم(ص) درراستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در۶ماه اول سالی جاری

تفکر اموی در محاکم علوی

مارال کناررودی در یازدهمین جشنواره ملی سعدی از عوامل موثر بر فرار مغز ها از ایران سخن گفت

آخرین ویرایش ها

متاورس جهان یکتایی است که به سمت یکپارچکی می رود.

برنامه های مهم بنیاد جهادی کارآفرینان گام دوم خاتم(ص) درراستای ایجاد اشتغال و کارآفرینی در۶ماه اول سالی جاری

23.5 میلیون تقاضای خرید بلیط برای جام جهانی در مرحله قبل ثبت شده

تفکر اموی در محاکم علوی

پرپازدیدهای هفته

مدیرعامل گروه اس اند بی:لزوم آموزش دقیق و برنامه ریزی درست برای معامله‌گری حرفه ای

رشد و ترقی قابل توجهی از خردسالان تا بزرگسالان در یازدهمین جشنواره ملی سعدی بین شرکت کنندگان شاهد بودیم

ستایش رحیمی نخبه سخنوری از صلح جهانی در جشنواره ملی سعدی سخن گفت و مقام دوم شد

رکوردی دیگر توسط سید افشین مباشر

پیشنهاد سردبیر

امضای سند همکاری شبکه مجازی دانشگاه جهان اسلام و موسسه آموزش عالی زبدگان

نشست ردپای نقوش در موزه آبگینه برگزار شد

پیام تسلیت جنبش یاران جوانان انقلاب 14 فوریه بحرین درگذشت آقای حاج ابومریم الانصاری

مجموعه گروه سرمایه گذاری ایرانیان گستربا موضوع ساخت خانه‌های ارزان قیمت و اقساط تحت عنوان خانه گستر پردیس

تمامی حقوق این پایگاه برای راوی خبر محفوظ می باشد!

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • Home
  • Landing Page
  • Buy JNews
  • Support Forum
  • Pre-sale Question
  • Contact Us

تمامی حقوق این پایگاه برای راوی خبر محفوظ می باشد!

خوش آمدید!

وارد ناحیه کاربری خود شوید

رمز عبور را فراموش کرده اید؟

رمز عبور خود را بازیابی کنید

لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای بازنشانی رمز عبور خود وارد کنید.

ورود به سیستم